Karakteristike proizvoda

Početna Web prodavnicaKarakteristike proizvoda

Pomoću modula „Karakteristike proizvoda“ moguće je jednostavno da ih dodajete i uređujete karakteristike proizvoda.

 

Karakteristike proizvoda su neka svojstva, koja se prikazuju u detaljima proizvoda u preglednoj tabeli. Služe za upoređivanje proizvoda.

 

Karakteristike - karakteristike proizvoda njegovo značenje će naći na primer i pri upoređivanje svojstva proizvoda tog istog tipa. Nepostoji lakši način upoređivanja proizvoda kao pomoću karakteristika proizvoda. Primer: Za grupu majci karakteristikama su Materijal, Pranje, Peglanje.

 

U lebom delu modula "Karakteristike proizvoda" je moguće:

 

 

 

1. Dodavanje karakteristike

Karakteristike proizvoda dodajete tako što kliknite na dugme „Kreiraj karakteristiku“ . Prikazaće se editor dodavanja karakteristike. Unesite naziv karakteristike, mernu jedinicu i potvrdite klikom „Kreiraj“.

 

2. Lista karakteristika

Za prikazivanje liste svih karakteristika kliknite na dugme "Lista karakteristika" . Nakon klika na dugme prikazaće se pregled karakteristika. Nakon toga možete ove karakteristike u ovom pregledu da uređujete, dodajete u fileter ili brisanje. Mogućnost dodavanja u filter se prikazuje za ove karakteristike, koje imaju kreirane više vrednosti. Više informacija o filteru možete naći na sledećoj adresi.

 

 

3. Dodavanje grupa karakteristika

Da bi ste dodali nove grupe karakteristika proizvoda kliknite na dugme „Dodaj grupu karakteristika“. U prazno polje unesite naziv i potvrdite klikom na „Enter“ na tastaturi. Za dodavanje karakteristike u grupu karakteristika kliknite na konkretnu grupu karakteristika a u editoru uređivanja karakteristika ove već dodate karakteristike svrstajte u grupu.

 

 

4. Lista grupa karakteristika

 

U levom delu modula "Karakteristike proizvoda" možete da vidite listu kreiranih grupa karakteristika. Nakon klika na grupu prikazaće se karakteristike, koje se u datoj grupi nalaze. Grupu karakteristika moguće je da preimenujete klikom na ikonu , ili da je izbrišete klikom na ikonu .

 

Primer prikaza grupeh karakteristika:

 

 

Kreiranoj grupi karakteristika moguće je da dodate sledeću karakteristiku klikom na dugme "Dodaj karakteristiku" .

 

U prikazanoj grupi karakteristika moguće je uređivanje dodate karakteristike, ili kreiranje nove karakteristike.

 

Karakteristike mogu da se odvajaju naslovima.

 

Primer uređivanja grupe karakteristika:

 

Zanechajte nám spätnú väzbu na túto stránku manuálu.

Pomohla vám táto stránka manuálu?

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu.

To nás mrzí. Ako ju môžeme zlepšiť?


Copyright 2013 - 2021 © help.atomer.com