Stranice

Početna ModuliStranice

Modul „Stranice“ služi za dodavanje i uređivanje jednostavnih tekstualnih stranica, koje se prikazuju na primer u glavnom meniju, u podnožju stranice, ili u nekim slučaju i na drugim delovima web prodavnice (u zavisnosti od dizajna).

 

Ove tekstualne stranice koristimoo na primer na "Uslove korišćenja", članak "Kako kupiti", "Kontakt", "Uslovi dostave" i slično.

 

Za uređivanje teksta služi jednostavan editor sličan programu MS Word.

Ubavicanje linkova u podnožje stranice

Nakon registracije nove web prodavnice možete u modulu "Stranice" da vidite "specialno" neaktivne sekcije sa nazivom "Informacije" i "Podnožje tekst desno". U sledećem tekstu ćemo objasniti njihovu svrhu.

 

Stranica "Informacije" u podnaslovu popuni tekst _footer_columns, da bi se sadržaj njenih podstranica prikazivali u podnožju.

 

Podsekcija stranica u podnožju se ponašaju kao linkovi. U slučaju da, podsekcije uklonimo a popunimo samo tekst u sekcijama, prikazaće se ovaj tekst u koloni sa nazivom sekcije. 

Primer: glavnom sekcijom je nevidljiva stranica "Informacije", koja ima u podnaslovu tekst _footer_columns. Ovoj sekciji kreiraćemo tri podsekcije sa nazivom "Info", "Kontakt" i "Dostava robe".

Ako na primer u podsekciji "Info" popunjavamo tekst, prikazaće se na stranici u podnožju pod nazivom "Info" popunjen tekst. Ako u podsekcije "Dostava robe" dodamo sledeće podsekcije, na primer "Uslovi reklamacije", prikazaće se na stranici u pdnožju ispod naslova " Dostava robe" link "Uslovi reklmacije".

 

Ako ste podnožje slučajno obrisali, dovoljno je da dodate nevidljivu stranicu i podesite joj podnaslov  _footer_columns. Nakon toga sve njene vidljive podstranice će biti prikazane u podnožju.

Zanechajte nám spätnú väzbu na túto stránku manuálu.

Pomohla vám táto stránka manuálu?

Ďakujeme za vašu spätnú väzbu.

To nás mrzí. Ako ju môžeme zlepšiť?


Copyright 2013 - 2020 © help.atomer.com